Slik lager du veganske skoleboller
6. april 2021Tips
Foto: Magnus Enerstvedt Westerlund & Helene Bergjord/Matkanalen
Jenny Marie El Kadiri-Andersen deler oppskriften på sine populære skoleboller.
Slik lager du de populære skolebollene
Jenny Marie El Kadiri-Andersen står bak Soho Urban Eatery som har flere utsalgssteder i Oslo. De har blitt kjent for sin bakst, som lages helt uten animalske produkter.
Hun har også fått sin egen serie på Matkanalen, kalt Jennys veganske verden.
Nå deler hun oppskriften på sine skoleboller som er perfekte om du ikke tåler melk, eller av en eller annen grunn ønsker å kutte i meieriprodukter.
Her finner du oppskriften:
Vil du lage mer av Jennys mat finner du flere episoder hos Matkanalen her.
Publisert: 06.04.2021 kl. 20:46
Oppdatert: 07.05.2021 kl. 11:21
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny