Slik lager du veganske skoleboller

6. april 2021Tips
FRISTENDE HJEMMEBAKST: Jenny Marie El Kadiri-Andersen, som står bak Soho Urban Eatery, får mange til å juble over den veganske baksten hun lager.
FRISTENDE HJEMMEBAKST: Jenny Marie El Kadiri-Andersen, som står bak Soho Urban Eatery, får mange til å juble over den veganske baksten hun lager.
Foto: Magnus Enerstvedt Westerlund & Helene Bergjord/Matkanalen

Jenny Marie El Kadiri-Andersen deler oppskriften på sine populære skoleboller.

Slik lager du de populære skolebollene

Jenny Marie El Kadiri-Andersen står bak Soho Urban Eatery som har flere utsalgssteder i Oslo. De har blitt kjent for sin bakst, som lages helt uten animalske produkter.

Hun har også fått sin egen serie på Matkanalen, kalt Jennys veganske verden.

Nå deler hun oppskriften på sine skoleboller som er perfekte om du ikke tåler melk, eller av en eller annen grunn ønsker å kutte i meieriprodukter.

Her finner du oppskriften:

Vil du lage mer av Jennys mat finner du flere episoder hos Matkanalen her.

Publisert: 06.04.2021 kl. 20:46
Oppdatert: 07.05.2021 kl. 11:21


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Tips

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?