Rens og del paprika, squash, løk og sopp i jevne biter.
Rens og del blomkålen i små buketter. Skrell og skjær gulrøttene i skiver.
Varm en wok eller stekepanne. Tilsett litt olje, vent til det nesten begynner å ryke og tilsett paprika, gulrøtter og rødløk.
Stek under stadig omrøring til grønnsakene blir knapt møre, cirka 30 sekunder. Hell alt over på en stor tallerken så lenge.
Varm woken på nytt. Tilsett litt olje og legg i blomkålen. Tilsett squash når blomkålen begynner å bli mør.
Stek videre i noen sekunder under stadig omrøring og hell alt over på tallerkenen med de andre grønnsakene. Stek til slutt soppen og hell den ut av pannen.
Tilsett litt olje og fres currypastaen under omrøring. Pass på så den ikke brenner seg. Rør forsiktig inn kokosmelken og la det småputre i noen minutter til sausen er jevn og det har dannet seg små fettperler på overflaten.
Tilsett soyasaus, fiskesaus, sukker og noen dråper limesaft. Ha alle grønnsakene tilbake i pannen og gi det et skikkelig oppkok.
Rør inn spinaten og dryss over friske urter. Serveres umiddelbart!
Bon appetit!
Rens og del paprika, squash, løk og sopp i jevne biter.
Rens og del blomkålen i små buketter. Skrell og skjær gulrøttene i skiver.
Varm en wok eller stekepanne. Tilsett litt olje, vent til det nesten begynner å ryke og tilsett paprika, gulrøtter og rødløk.
Stek under stadig omrøring til grønnsakene blir knapt møre, cirka 30 sekunder. Hell alt over på en stor tallerken så lenge.
Varm woken på nytt. Tilsett litt olje og legg i blomkålen. Tilsett squash når blomkålen begynner å bli mør.
Stek videre i noen sekunder under stadig omrøring og hell alt over på tallerkenen med de andre grønnsakene. Stek til slutt soppen og hell den ut av pannen.
Tilsett litt olje og fres currypastaen under omrøring. Pass på så den ikke brenner seg. Rør forsiktig inn kokosmelken og la det småputre i noen minutter til sausen er jevn og det har dannet seg små fettperler på overflaten.
Tilsett soyasaus, fiskesaus, sukker og noen dråper limesaft. Ha alle grønnsakene tilbake i pannen og gi det et skikkelig oppkok.
Rør inn spinaten og dryss over friske urter. Serveres umiddelbart!