Kyllingwok med grønnsaker
Middag som er klar på bare 30 minutter!
Klargjør alle ingrediensene før du varmer woken, og du er bare noen få minutter unna en smaksrik wokmiddag med kylling og grønnsaker. Kylling kan erstattes med svinekjøtt eller oksekjøtt. Ikke vær redd for å bruke litt høy varme, da varmen er veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Husk også at det er bedre å steke i flere omganger enn å steke for mye om gangen.
Middag som er klar på bare 30 minutter!
Klargjør alle ingrediensene før du varmer woken, og du er bare noen få minutter unna en smaksrik wokmiddag med kylling og grønnsaker. Kylling kan erstattes med svinekjøtt eller oksekjøtt. Ikke vær redd for å bruke litt høy varme, da varmen er veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Husk også at det er bedre å steke i flere omganger enn å steke for mye om gangen.
Ingredienser
- 600 g kyllingfilet
- 1 stk brokkoli
- 2 stykker paprika, gjerne en rød og en gul
- 1 stk rødløk
- koriander, frisk og hakket (kan sløyfes)
- olje, nøytral, til steking
- 1 stk squash
- vårløk, hakket, til servering
Saus
- 1 dl soyasaus
- 1 dl kyllingkraft, eller buljong
- 1 ss maisenna
- 1 ss honning, flytende
- 1 ts riseddik
- 1 ts sesamolje
- 1 ss ingefær, fersk og finrevet
- 2 fedd hvitløk, revet
- 0.5 ts sort pepper, kvernet
Slik gjør du:
- 600 g kyllingfilet
- 1 stk brokkoli
- 2 stykker paprika, gjerne en rød og en gul
- 1 stk rødløk
- koriander, frisk og hakket (kan sløyfes)
- olje, nøytral, til steking
- 1 stk squash
- vårløk, hakket, til servering
Saus
- 1 dl soyasaus
- 1 dl kyllingkraft, eller buljong
- 1 ss maisenna
- 1 ss honning, flytende
- 1 ts riseddik
- 1 ts sesamolje
- 1 ss ingefær, fersk og finrevet
- 2 fedd hvitløk, revet
- 0.5 ts sort pepper, kvernet

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto