Rens og del brokkolien i små buketter, skrell og skjær stilken i skiver. Fjern stilken på soppen og del sopphattene i mindre biter. Skrell og skjær gulrøttene i skiver, skjær paprikaen i jevne biter og del løken i smale kløfter. Grovhakk vårløken og finsnitt hvitløk og chili. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken.
Stek brokkolien i litt olje på sterk varme under stadig omrøring. Tilsett sopp og stek videre. Hell i en klunk med vann (omtrent en halv desiliter), la det frese til all væsken har fordampet og brokkolien så vidt er mør. Hell alt over på en tallerken.
Varm opp pannen på nytt og stek gulrot, paprika og løk til grønnsakene begynner å mykne noe. Tilsett vårløk, chili, ingefær og hvitløk og fres videre i et lite minutt. Ha brokkoli og sopp tilbake i pannen. Tilsett østerssaus, soyasaus og sesamolje.
Trekk pannen vekk fra varmen, tilsett nudlene og bland alt godt sammen. Dryss over frisk koriander og server.
Bon appetit!
Rens og del brokkolien i små buketter, skrell og skjær stilken i skiver. Fjern stilken på soppen og del sopphattene i mindre biter. Skrell og skjær gulrøttene i skiver, skjær paprikaen i jevne biter og del løken i smale kløfter. Grovhakk vårløken og finsnitt hvitløk og chili. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken.
Stek brokkolien i litt olje på sterk varme under stadig omrøring. Tilsett sopp og stek videre. Hell i en klunk med vann (omtrent en halv desiliter), la det frese til all væsken har fordampet og brokkolien så vidt er mør. Hell alt over på en tallerken.
Varm opp pannen på nytt og stek gulrot, paprika og løk til grønnsakene begynner å mykne noe. Tilsett vårløk, chili, ingefær og hvitløk og fres videre i et lite minutt. Ha brokkoli og sopp tilbake i pannen. Tilsett østerssaus, soyasaus og sesamolje.
Trekk pannen vekk fra varmen, tilsett nudlene og bland alt godt sammen. Dryss over frisk koriander og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto