Kyllingwok med sitron, honning og ingefær
Kyllingwok med sitron, honning og ingefær er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker. Ingrediensene kan du variere så mye du bare vil, så bruk de grønnsakene du liker best eller har liggende i kjøleskapet. Ved woking er varmen veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Stek ikke for mye om gangen, for da vil temperaturen i pannen synke og du over på koking.
Kyllingwok med sitron, honning og ingefær er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker. Ingrediensene kan du variere så mye du bare vil, så bruk de grønnsakene du liker best eller har liggende i kjøleskapet. Ved woking er varmen veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Stek ikke for mye om gangen, for da vil temperaturen i pannen synke og du over på koking.
- 500 g kyllingbryst
- 500 g kyllingfilet, eller kalkunfilet
- 200 g sukkererter
- 1 bunt vårløk
- 0.5 stk squash
- 1 stk sitron, revet skall og saft
- 2 ss honning, flytende
- 2 ss ingefær, finrevet og fersk
- 2 ss kyllingbuljong, flytende, eller fond
- 2 ts maisenna
- 2 ss vann
- 500 g kyllingbryst
- 500 g kyllingfilet, eller kalkunfilet
- 200 g sukkererter
- 1 bunt vårløk
- 0.5 stk squash
- 1 stk sitron, revet skall og saft
- 2 ss honning, flytende
- 2 ss ingefær, finrevet og fersk
- 2 ss kyllingbuljong, flytende, eller fond
- 2 ts maisenna
- 2 ss vann
