Svinewok med grønnsaker og sursøt saus
Svinewok med grønnsaker og sursøt saus er en kinesisk rett veldig mange liker.
Wok er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker, og ingrediensene kan du variere så mye du bare vil. Du kan selvsagt også droppe kjøttet og kjøre en ren vegetarwok his du ønsker det, eller du kan erstatte kjøtt med fisk eller skalldyr som for eksempel reker og kamskjell.
Svinewok med grønnsaker og sursøt saus er en kinesisk rett veldig mange liker.
Wok er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker, og ingrediensene kan du variere så mye du bare vil. Du kan selvsagt også droppe kjøttet og kjøre en ren vegetarwok his du ønsker det, eller du kan erstatte kjøtt med fisk eller skalldyr som for eksempel reker og kamskjell.
Ingredienser
- 500 g svinefilet, evt. kylling- eller kalkunfilet
- 0.5 stk ananas
- 1 stk gul paprika
- 1 stk rød paprika
- 1 stk løk
- 1 stk gulrot
- 100 g aspargesbønner
- 4 stykker babymais
- 2 ss sweet chili saus
- 2 ss limesaft
- 2 ss soyasaus
- 2 ss ketchup
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 2 ts ingefær, finrevet og fersk
- 1 håndfull cashewnøtter, ristede (kan sløyfes)
- 1 bunt koriander
Slik gjør du:
- 500 g svinefilet, evt. kylling- eller kalkunfilet
- 0.5 stk ananas
- 1 stk gul paprika
- 1 stk rød paprika
- 1 stk løk
- 1 stk gulrot
- 100 g aspargesbønner
- 4 stykker babymais
- 2 ss sweet chili saus
- 2 ss limesaft
- 2 ss soyasaus
- 2 ss ketchup
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 2 ts ingefær, finrevet og fersk
- 1 håndfull cashewnøtter, ristede (kan sløyfes)
- 1 bunt koriander
