Enkel biffwok med brokkoli
Enkel biffwok med brokkoli er en knasende, god rett med asiatiske smaker. Når du woker, er varmen veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Pass også på å ikke steke for mye om gangen, for da vil temperaturen i pannen synke og vips er du over på koking. Klargjør alle ingrediensene før du varmer woken, og du er bare noen få minutter unna et deilig måltid.
Enkel biffwok med brokkoli er en knasende, god rett med asiatiske smaker. Når du woker, er varmen veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Pass også på å ikke steke for mye om gangen, for da vil temperaturen i pannen synke og vips er du over på koking. Klargjør alle ingrediensene før du varmer woken, og du er bare noen få minutter unna et deilig måltid.
- 500 g biff, mørt, gjerne ytrefilet eller mørbrad
- 1.5 ts sorte pepperkorn, knust
- 1 stk rødløk
- 4 stykker hvitløksfedd
- 1 stk rød chili
- 1 stk brokkoli
- 1 bunt asparges, liten
- 4 ss soyasaus
- 2 ss østerssaus
- 3 ts sesamolje
- 2 ss maisenna
- olje, til steking
- 500 g biff, mørt, gjerne ytrefilet eller mørbrad
- 1.5 ts sorte pepperkorn, knust
- 1 stk rødløk
- 4 stykker hvitløksfedd
- 1 stk rød chili
- 1 stk brokkoli
- 1 bunt asparges, liten
- 4 ss soyasaus
- 2 ss østerssaus
- 3 ts sesamolje
- 2 ss maisenna
- olje, til steking
