600 g mørbrad, evt. ytrefilet eller annet mørt biffkjøtt
2 ss soyasaus
2 ss maisenna
2 ts sesamolje
1.5 ts hel sort pepper, knust
4 fedd hvitløk, skåret i veldig tynne skiver
15 g ingefær, finstrimlet eller finrevet
4 ss ketjap manis
250 g aspargesbønner, renset
100 g sukkererter, renet og delt i to på langs
2 stykker gulrøtter, finstrimlet, gjerne fargerike
2 ss sesamfrø
koriander, til pynt
olje, til steking
Skjær biffen i tynne skiver. Bland sammen kjøtt, soyasaus, maisenna, sesamolje og pepper i en bolle.
Varm et par spiseskjeer olje i en wok- eller stekepanne. Stek kjøttet raskt over høy varme under stadig omrøring. Stek det gjerne i to omganger hvis pannen ikke er så stor. Ha kjøttet over på en tallerken.
Varm woken på nytt med 1 ss olje og stek hvitløk og ingefær under omrøring i et lite minutt. Tilsett aspargesbønner og sukkererter. Fres videre i et minutt til.
Hell kjøttet og eventuell kjøttsaft tilbake i pannen og tilsett ketjap manis. Bland alt godt sammen og dryss over sesamfrø. Serveres med finstrimlede gulrøtter og koriander.
Bon appetit!
Skjær biffen i tynne skiver. Bland sammen kjøtt, soyasaus, maisenna, sesamolje og pepper i en bolle.
Varm et par spiseskjeer olje i en wok- eller stekepanne. Stek kjøttet raskt over høy varme under stadig omrøring. Stek det gjerne i to omganger hvis pannen ikke er så stor. Ha kjøttet over på en tallerken.
Varm woken på nytt med 1 ss olje og stek hvitløk og ingefær under omrøring i et lite minutt. Tilsett aspargesbønner og sukkererter. Fres videre i et minutt til.
Hell kjøttet og eventuell kjøttsaft tilbake i pannen og tilsett ketjap manis. Bland alt godt sammen og dryss over sesamfrø. Serveres med finstrimlede gulrøtter og koriander.