Til hovedinnhold
rask
vegetar

Grillet paprika fylt med egg

20 min

Grillet paprika fylt med egg er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Ved siden av kan du gjerne ta en gul løk, som du deler i to og legger rett på grillristen.

Oppskriften er delt av agentinske Nicolás Peranic og Romina Yanarello

Foto: Andrea Gjestvang.

Lagret av 85 brukere
Paprika fylt med egg

Grillet paprika fylt med egg er det perfekte tilbehøret til grillmaten. Ved siden av kan du gjerne ta en gul løk, som du deler i to og legger rett på grillristen.

Oppskriften er delt av agentinske Nicolás Peranic og Romina Yanarello

Foto: Andrea Gjestvang.

Lagret av 85 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk egg
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk egg
  • salt
Del paprikaen i to og fjern stilken og frøene.
Grill de to halvdelene til paprikaen er blitt myk, knekk så et egg i hver halvdel.
Krydre med salt og la stå på grillen til eggene er blitt varme.
woman cooking

Bon appetit!

Del paprikaen i to og fjern stilken og frøene.
Grill de to halvdelene til paprikaen er blitt myk, knekk så et egg i hver halvdel.
Krydre med salt og la stå på grillen til eggene er blitt varme.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?