Veganmisjonens vegisterkaker
Dette er ifølge Jane Johansen den originale oppskriften på vegisterkaker, som hun delte på bloggen sin Veganmisjonen allerede i 2011. Som navnet tilsier, er vegisterkake den kjøttfrie varianten av medisterkake.
Lag gjerne ferdig farsen dagen før, den holder seg fint i kjøleskap.
Vegisterkaker holder seg fint opp til to dager i kjøleskap, og de smaker like godt når du varmer de opp igjen dagen etter. De kan også fryses ned.
Dette er ifølge Jane Johansen den originale oppskriften på vegisterkaker, som hun delte på bloggen sin Veganmisjonen allerede i 2011. Som navnet tilsier, er vegisterkake den kjøttfrie varianten av medisterkake.
Lag gjerne ferdig farsen dagen før, den holder seg fint i kjøleskap.
Vegisterkaker holder seg fint opp til to dager i kjøleskap, og de smaker like godt når du varmer de opp igjen dagen etter. De kan også fryses ned.
- 2 dl basmatiris
- 4 dl vann
- 1 stk blomkål, stor
- 2 dl havregryn
- 1 ss grønnsaksbuljong
- 2 ts malt ingefær
- 2 ts revet muskatnøtt
- salt og kvernet pepper, smak til
- 1 ts salt, til riskoking
- 2 dl basmatiris
- 4 dl vann
- 1 stk blomkål, stor
- 2 dl havregryn
- 1 ss grønnsaksbuljong
- 2 ts malt ingefær
- 2 ts revet muskatnøtt
- salt og kvernet pepper, smak til
- 1 ts salt, til riskoking
