En rask og spicy løsning er harissa-krydret vegetar-«kjøttdeig» på varme nan-brød, toppet med avokado, smuldret fetaost og friske og søte granateplekjerner.
Med vegetar-«kjøttdeig» er denne midt i blinken for de som ønsker noen kjøttfrie alternativer.
En rask og spicy løsning er harissa-krydret vegetar-«kjøttdeig» på varme nan-brød, toppet med avokado, smuldret fetaost og friske og søte granateplekjerner.
Med vegetar-«kjøttdeig» er denne midt i blinken for de som ønsker noen kjøttfrie alternativer.
Bruk en stor stekepanne og brun vegetardeigen sammen med løken over høy varme. Tilsett hvitløk og de tørkede krydderiene når alt har fått god farge. Senk temperaturen noe og la det steke videre under omrøring i et par minutter. Rør inn harissa og en klunk vann og la det hele surre videre i et par minutter over lav varme.
Topp varme nan- eller pitabrød med yoghurt (eller aioli), krydderstekt «kjøttdeig», smuldret fetaost, granateplekjerner, avokado i terninger og friske urter.
Serveres gjerne med hummus og/eller tzatziki som ekstra tilbehør.
Bon appetit!
Skjær løken i tynne skiver og finhakk hvitløken.
Bruk en stor stekepanne og brun vegetardeigen sammen med løken over høy varme. Tilsett hvitløk og de tørkede krydderiene når alt har fått god farge. Senk temperaturen noe og la det steke videre under omrøring i et par minutter. Rør inn harissa og en klunk vann og la det hele surre videre i et par minutter over lav varme.
Topp varme nan- eller pitabrød med yoghurt (eller aioli), krydderstekt «kjøttdeig», smuldret fetaost, granateplekjerner, avokado i terninger og friske urter.
Serveres gjerne med hummus og/eller tzatziki som ekstra tilbehør.