friske urter, stilker, f.eks timian, salvie eller rosmarin
olivenolje
salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
1 stk blomkål
2 fedd hvitløk
friske urter, stilker, f.eks timian, salvie eller rosmarin
olivenolje
salt og kvernet pepper
Rens og del blomkålen i grove biter eller skiver.
Ha blomkålen over i en langpanne eller ildfast form. Drypp over olivenolje, tilsett knuste hvitløkfedd (la skallet være på) og noen urtestilker. Krydre med salt og pepper, og vend alt godt sammen.
Stek blomkålen ved 210 grader i cirka 15–20 minutter, eller til blomkålen er stekt på utsiden og mør i midten.
Bon appetit!
Rens og del blomkålen i grove biter eller skiver.
Ha blomkålen over i en langpanne eller ildfast form. Drypp over olivenolje, tilsett knuste hvitløkfedd (la skallet være på) og noen urtestilker. Krydre med salt og pepper, og vend alt godt sammen.
Stek blomkålen ved 210 grader i cirka 15–20 minutter, eller til blomkålen er stekt på utsiden og mør i midten.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto