Rosenkål trenger ikke å være traust. Med asiatiske smaker som ingefær, chili, hvitløk, soya, honning og peanøtter får du spennende tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.
Rosenkål trenger ikke å være traust. Med asiatiske smaker som ingefær, chili, hvitløk, soya, honning og peanøtter får du spennende tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.
Rens og del rosenkålen i skiver eller båter. Finsnitt chili og finhakk hvitløken. Rens og del vårløken i grove biter.
Varm en stor stekepanne eller wok. Tilsett litt olje og ha i rosenkålen. Tilsett chili, hvitløk og ingefær. Stek alt over høy varme under omrøring til rosenkålen er gyllen og knapt mør. Ha i vårløken underveis i stekingen.
Tilsett soya og honning. Trekk pannen til side og bland alt godt sammen. Hell rosenkålen over i en passende tallerken og dryss over koriander og peanøtter. Serveres straks.
Bon appetit!
Rens og del rosenkålen i skiver eller båter. Finsnitt chili og finhakk hvitløken. Rens og del vårløken i grove biter.
Varm en stor stekepanne eller wok. Tilsett litt olje og ha i rosenkålen. Tilsett chili, hvitløk og ingefær. Stek alt over høy varme under omrøring til rosenkålen er gyllen og knapt mør. Ha i vårløken underveis i stekingen.
Tilsett soya og honning. Trekk pannen til side og bland alt godt sammen. Hell rosenkålen over i en passende tallerken og dryss over koriander og peanøtter. Serveres straks.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto