Bakt aubergine med tomater og fetaost
Selv er jeg veldig glad i aubergine og denne aubergineretten er faktisk inspirert av sommerens Hellasferie. Slik fikk jeg den servert på strand-tavernaen, helt nydelig synes jeg. Aubergine er dessuten såpass kjøttfull at den metter godt og lenge.
Topp opp med søte, gode tomater og smuldret myk fetaost. Selv om den bakte auberginen i seg selv ser litt slapp og brun ut må du ikke la deg skremme.
Selv er jeg veldig glad i aubergine og denne aubergineretten er faktisk inspirert av sommerens Hellasferie. Slik fikk jeg den servert på strand-tavernaen, helt nydelig synes jeg. Aubergine er dessuten såpass kjøttfull at den metter godt og lenge.
Topp opp med søte, gode tomater og smuldret myk fetaost. Selv om den bakte auberginen i seg selv ser litt slapp og brun ut må du ikke la deg skremme.
- 2 stk aubergine
- 200 g småtomater, gjerne forskjellige farger
- 100 g fetaost
- 2 ss persille, finhakket
Dressing
- 1 dl olivenolje
- 1.5 ss sherryeddik, eller rødvinseddik
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- salt
- pepper, kvernet
- 2 stk aubergine
- 200 g småtomater, gjerne forskjellige farger
- 100 g fetaost
- 2 ss persille, finhakket
Dressing
- 1 dl olivenolje
- 1.5 ss sherryeddik, eller rødvinseddik
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- salt
- pepper, kvernet
