Saus til ribbe
Sausen er en viktig del av ribbemåltidet, så her får du en enkel oppskrift som viser deg hvordan du lager saus til ribbe. Oppskriften er slettes ikke vanskelig, det viktigste er at du lager en jevning som brunes, og så tilsetter ribbekraft (og gjerne litt av det smaksrike fettet).
Hvis du ønsker en mørkere farge på ribbesausen, kan du eventuelt tilsette noen dråper sukkerkulør til slutt.
Sausen er en viktig del av ribbemåltidet, så her får du en enkel oppskrift som viser deg hvordan du lager saus til ribbe. Oppskriften er slettes ikke vanskelig, det viktigste er at du lager en jevning som brunes, og så tilsetter ribbekraft (og gjerne litt av det smaksrike fettet).
Hvis du ønsker en mørkere farge på ribbesausen, kan du eventuelt tilsette noen dråper sukkerkulør til slutt.
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 5 dl kraft, fra ribba
- salt
- pepper
Slik lager du saus til ribbe

Bon appetit!
Slik lager du saus til ribbe