Til hovedinnhold

«Sursøt» asiatisk bbq-saus

30 min

En asiatisk-inspirert barbecuesaus som passer perfekt til grillmaten.

Lagret av 232 brukere
«Sursøt» asiatisk bbq-saus

En asiatisk-inspirert barbecuesaus som passer perfekt til grillmaten.

Lagret av 232 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 ss ingefær, revet
  • 2 ss hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 dl ketchup, Heinz
  • 2 ss chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 4 ss aprikossyltetøy
  • 3 ss eplecidereddik
  • 2 dl vann
  • 2 stk stjerneanis
  • olje, nøytral

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 ss ingefær, revet
  • 2 ss hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 dl ketchup, Heinz
  • 2 ss chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 4 ss aprikossyltetøy
  • 3 ss eplecidereddik
  • 2 dl vann
  • 2 stk stjerneanis
  • olje, nøytral
Varm en klunk olje i en kasserolle og fres ingefær og hvitløk i et lite minutt under omrøring. Tilsett de øvrige ingrediensene og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Kjør sausen jevn med en stavmikser - ta ut stjerneanisen før du kjører sausen.
woman cooking

Bon appetit!

Varm en klunk olje i en kasserolle og fres ingefær og hvitløk i et lite minutt under omrøring. Tilsett de øvrige ingrediensene og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Kjør sausen jevn med en stavmikser - ta ut stjerneanisen før du kjører sausen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?