Finhakk sjalottløken. Knus hvitløksfeddet lett med bredsiden av kniven.
Smelt 1 ss smør i en liten kasserolle, tilsett sjalottløk og fres løken under stadig omrøring i et par minutter til den blir myk og gyllen (ikke stekt).
Tilsett hvitløken og la det frese videre i et lite minutt. Ha i balsamico og la eddiken koke helt inn før du tilsetter rødvinen. La det koke inn til 1/3, tilsett kraften og la det igjen koke inn til cirka 1/3.
Visp inn resten av smøret og smak sausen til med sennep, salt, kvernet pepper og en god klype sukker. Visp inn urtene rett før servering.
Bon appetit!
Finhakk sjalottløken. Knus hvitløksfeddet lett med bredsiden av kniven.
Smelt 1 ss smør i en liten kasserolle, tilsett sjalottløk og fres løken under stadig omrøring i et par minutter til den blir myk og gyllen (ikke stekt).
Tilsett hvitløken og la det frese videre i et lite minutt. Ha i balsamico og la eddiken koke helt inn før du tilsetter rødvinen. La det koke inn til 1/3, tilsett kraften og la det igjen koke inn til cirka 1/3.
Visp inn resten av smøret og smak sausen til med sennep, salt, kvernet pepper og en god klype sukker. Visp inn urtene rett før servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto