Vask appelsinen godt. Bruk en skreller og skjær av et par tynne skiver av det ytterste oransje skallet på appelsinen. Press saften ut av appelsinen. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en liten stekepanne. Tilsett smøret og ha i tranebærene når smøret har smeltet. Fres over høy varme og hell i appelsinsaften. Sving på pannen underveis i prosessen. Tranebærene er klare straks de blir myke. Serveres helst med det samme.
Bon appetit!
Vask appelsinen godt. Bruk en skreller og skjær av et par tynne skiver av det ytterste oransje skallet på appelsinen. Press saften ut av appelsinen. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en liten stekepanne. Tilsett smøret og ha i tranebærene når smøret har smeltet. Fres over høy varme og hell i appelsinsaften. Sving på pannen underveis i prosessen. Tranebærene er klare straks de blir myke. Serveres helst med det samme.