En deilig fløtesausen gir kalkunmåltidet det lille ekstra.
Tips: Sausen kan eventuelt jevnes med litt maisenna.
Hvis du siler sausen kan du rett før servering tilsette 2 gode spiseskjeer myk pisket krem og kjøre sausen luftig og lett med en stavmikser. Tilsett hakkede urter etter at du eventuelt har kjørt sausen.
En deilig fløtesausen gir kalkunmåltidet det lille ekstra.
Tips: Sausen kan eventuelt jevnes med litt maisenna.
Hvis du siler sausen kan du rett før servering tilsette 2 gode spiseskjeer myk pisket krem og kjøre sausen luftig og lett med en stavmikser. Tilsett hakkede urter etter at du eventuelt har kjørt sausen.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløk og hvitløk i smøret i en liten kasserolle. Løken skal bli gyllen og myk, men ikke stekt. Tilsett vinen og la den koke inn til 1/3.
Tilsett kraften og la det småkoke i 10 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 10 minutter til.
Smak sausen til med salt og pepper. Sil sausen om ønskelig og tilsett hakkede friske urter.
Bon appetit!
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløk og hvitløk i smøret i en liten kasserolle. Løken skal bli gyllen og myk, men ikke stekt. Tilsett vinen og la den koke inn til 1/3.
Tilsett kraften og la det småkoke i 10 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 10 minutter til.
Smak sausen til med salt og pepper. Sil sausen om ønskelig og tilsett hakkede friske urter.