Til hovedinnhold

Sennep

30 min
8 varer
13
Sennep

Du kan lage bra sennep av tørrsennep, gjerne spritet opp med litt estragon, men her klinker vi til med ekte frø i en morter.
Kilde: Aftenposten

Ingredienser

8
porsjoner
  • 3 ss sennepsfrø, gule
  • 3 ss brunt sukker
  • 2 ss sennepspulver
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ss honning
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts estragon, frisk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 ss sennepsfrø, gule
  • 3 ss brunt sukker
  • 2 ss sennepspulver
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ss honning
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts estragon, frisk
Legg frøene i bløt natten over og slå av vannet.
Ha dem i en morter og mos dem grovt sammen med sukker og estragon.
Ha også i pulveret og rør det sammen med en liten skvett olje. Rør inn honningen.
Spe videre med olje og eddik mens du jobber med klubben til sennepen får en passe konsistens.
Smak til med salt og juster eventuelt med mer eddik.
woman cooking

Bon appetit!

Legg frøene i bløt natten over og slå av vannet.
Ha dem i en morter og mos dem grovt sammen med sukker og estragon.
Ha også i pulveret og rør det sammen med en liten skvett olje. Rør inn honningen.
Spe videre med olje og eddik mens du jobber med klubben til sennepen får en passe konsistens.
Smak til med salt og juster eventuelt med mer eddik.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?