Ravigottisaus er godt følge til kokte egg. Eller rør inn et par spiseskjeer i rømme eller kesam og bruk det som dressing til salat eller som saus til stekt fisk. Kilde: Stavanger Aftenblad
Ravigottisaus er godt følge til kokte egg. Eller rør inn et par spiseskjeer i rømme eller kesam og bruk det som dressing til salat eller som saus til stekt fisk. Kilde: Stavanger Aftenblad
Hardkok egget. Bland den kokte eggeplommen og sennep som base for sausen. Rør inn eddik, olje, salt og pepper. Finhakk kjørvel og bland inn like før servering. Får du ikke tak i kjørvel, kan både frisk flatbladet persille eller timian erstatte den.
Bon appetit!
Hardkok egget. Bland den kokte eggeplommen og sennep som base for sausen. Rør inn eddik, olje, salt og pepper. Finhakk kjørvel og bland inn like før servering. Får du ikke tak i kjørvel, kan både frisk flatbladet persille eller timian erstatte den.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto