rask
Rød pesto
30 min
Rød pesto eller tomatpesto kan brukes på salater, til å fylle kjøtt eller fisk og som dressing.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen.
Lagret av 73 brukere
Foto: Felix Laate
Rød pesto eller tomatpesto kan brukes på salater, til å fylle kjøtt eller fisk og som dressing.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen.
Lagret av 73 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 5 hvitløksfedd
- 5 kvaster basilikum
- 180 g soltørkede tomater
- 1 ss parmesan
- 3 dl olivenolje
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 hvitløksfedd
- 5 kvaster basilikum
- 180 g soltørkede tomater
- 1 ss parmesan
- 3 dl olivenolje
Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.

Bon appetit!
Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.