Til hovedinnhold
rask

Rød pesto

30 min

Rød pesto eller tomatpesto kan brukes på salater, til å fylle kjøtt eller fisk og som dressing.

Kilde: Ellen-Christine Lendengen.

Lagret av 73 brukere
Rød pesto
Foto: Felix Laate

Rød pesto eller tomatpesto kan brukes på salater, til å fylle kjøtt eller fisk og som dressing.

Kilde: Ellen-Christine Lendengen.

Lagret av 73 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 5 hvitløksfedd
  • 5 kvaster basilikum
  • 180 g soltørkede tomater
  • 1 ss parmesan
  • 3 dl olivenolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 hvitløksfedd
  • 5 kvaster basilikum
  • 180 g soltørkede tomater
  • 1 ss parmesan
  • 3 dl olivenolje
Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell hvitløk og del i biter.
Ha hvitløk, basilikum, tomat, parmesan og olje i en blender.
Kjør til en fin masse.
Ha på glass og sett i kjøleskap. Pestoen har god holdbarhet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?