Sjysaus30 min4 varer13Det enkleste er ofte det beste, heter det. Og ofte kan det ikke være mer sant. Denne sausen er enkel, men god og hjemmelaget. Sausen passer utmerket til alle typer steker. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Alf Børjessongodt.noLagre i kokebokIngredienser8porsjoner6 dl stekesjy1.5 ss maizenna1 ts salt0.5 ts pepper Legg til i handlelistenSlik gjør du:Bytt til matlagingsmodusUnngå at skjermen går i dvaleIngredienserSlik gjør du6 dl stekesjy1.5 ss maizenna1 ts salt0.5 ts pepperKok opp sjyen eller buljong.Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i kjelen under omrøring.Kok opp på ny og smak til med salt og pepper.Bon appetit!Avslutt matlagingsmodusKok opp sjyen eller buljong.Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i kjelen under omrøring.Kok opp på ny og smak til med salt og pepper.Skrive utMerk som lagetLagre i kokebokFinn flere oppskrifter:SausVil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis kontoGodt.no eies av Schibsted.
IngredienserSlik gjør du6 dl stekesjy1.5 ss maizenna1 ts salt0.5 ts pepperKok opp sjyen eller buljong.Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i kjelen under omrøring.Kok opp på ny og smak til med salt og pepper.Bon appetit!Avslutt matlagingsmodus