Denne er toppen til fisk eller kylling. Sausen kan varieres ved å bruke vermut eller sherry i stedet for hvitvin. Eller du kan røre inn 2 ss hver av persille, gressløk og dill mot slutten. Også tørket estragon smaker utmerket. Kilde: Stavanger Aftenblad
Denne er toppen til fisk eller kylling. Sausen kan varieres ved å bruke vermut eller sherry i stedet for hvitvin. Eller du kan røre inn 2 ss hver av persille, gressløk og dill mot slutten. Også tørket estragon smaker utmerket. Kilde: Stavanger Aftenblad
Skrell og finhakk løken og stek den myk i smøret i en kasserolle. Ha i kraft (til nød vann og fiskebuljong), vin og fløte. Kok inn til du har ca. 4 dl igjen i kasserollen. Sil sausen. Rør ut maisennamelet i litt vann og visp i sausen i en tynn stråle. Kok opp og smak til med sitronsaft, salt, pepper og kajennepepper.
Bon appetit!
Skrell og finhakk løken og stek den myk i smøret i en kasserolle. Ha i kraft (til nød vann og fiskebuljong), vin og fløte. Kok inn til du har ca. 4 dl igjen i kasserollen. Sil sausen. Rør ut maisennamelet i litt vann og visp i sausen i en tynn stråle. Kok opp og smak til med sitronsaft, salt, pepper og kajennepepper.