Til hovedinnhold
rask

Peppersaus

30 min

Lag peppersaus fra grunnen av. Du vil bli overrasket over hvor lett det er!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Kim Holthe

Lagret av 102 brukere
Peppersaus i hvitt sausenebb

Lag peppersaus fra grunnen av. Du vil bli overrasket over hvor lett det er!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Kim Holthe

Lagret av 102 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 3 dl fløte
  • 0.5 ss kvernet pepper
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ts maizenna
  • 0.5 dl vann
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 dl fløte
  • 0.5 ss kvernet pepper
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ts maizenna
  • 0.5 dl vann
  • 1 ts salt
Kok opp fløte, pepper og soyasaus.
Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen.
Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper.
Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp fløte, pepper og soyasaus.
Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen.
Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper.
Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?