rask
Peppersaus
30 min
Lag peppersaus fra grunnen av. Du vil bli overrasket over hvor lett det er!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Kim Holthe
Lagret av 102 brukere
Lag peppersaus fra grunnen av. Du vil bli overrasket over hvor lett det er!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Kim Holthe
Lagret av 102 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 3 dl fløte
- 0.5 ss kvernet pepper
- 2 ss soyasaus
- 2 ts maizenna
- 0.5 dl vann
- 1 ts salt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 dl fløte
- 0.5 ss kvernet pepper
- 2 ss soyasaus
- 2 ts maizenna
- 0.5 dl vann
- 1 ts salt
Kok opp fløte, pepper og soyasaus.
Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen.
Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper.
Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.

Bon appetit!
Kok opp fløte, pepper og soyasaus.
Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen.
Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper.
Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.