97 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 dl melk
- 50 g smør
- 50 g hvetemel
- salt og kvernet pepper
- muskatnøtt
Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.

Bon appetit!
Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.
Finn flere oppskrifter: