Til hovedinnhold
rask

Hvit saus-bechamel saus til lasange

30 min
Lagret av 80 brukere
Hvit saus-bechamel saus til lasange
Lagret av 80 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 6 dl melk
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • salt og kvernet pepper
  • muskatnøtt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl melk
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • salt og kvernet pepper
  • muskatnøtt
Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.
woman cooking

Bon appetit!

Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?