rask

Hvit saus-bechamel saus til lasange

30 min
97 har lagret denne
Hvit saus-bechamel saus til lasange
97 har lagret denne
8
porsjoner
  • 6 dl melk
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • salt og kvernet pepper
  • muskatnøtt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl melk
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • salt og kvernet pepper
  • muskatnøtt
Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.
woman cooking

Bon appetit!

Denne italienske varianten av den klassiske franske sausen brukes rikelig i tradisjonell lasagne.
Varm melken til den bobler.
Smelt i mens smøret i en kassrolle på lav varme. Sikt i mel og rør jevningen glatt.
Ta kasserollen av varmen og spe med den varme melka i flere omganger. Rør glatt mellom hver gang.
Når du har tilsatt all melken, sett kasserollen på platen igjen.
Rør i salt, pepper og litt malt muskatnøtt.
Kok på svak varme i 10 minutter. Rør innimellom.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?