Til hovedinnhold

Soppsaus til biff og vennene hans

30 min

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson

Lagret av 130 brukere
Soppsaus til biff og vennene hans

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson

Lagret av 130 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g sjampinjong
  • 1 sjalottløk
  • 1 ts smør
  • 1 ts olivenolje
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 dl kjøttbuljong, utblandet
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss lettrømme

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g sjampinjong
  • 1 sjalottløk
  • 1 ts smør
  • 1 ts olivenolje
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 dl kjøttbuljong, utblandet
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss lettrømme
Del sjampinjongene i fire og brun dem i panna med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk.
Smak til med salt og pepper.
Tilsett buljong/kraft og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.
woman cooking

Bon appetit!

Del sjampinjongene i fire og brun dem i panna med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk.
Smak til med salt og pepper.
Tilsett buljong/kraft og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?