rask
Soppsaus til biff og vennene hans
30 min
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson
164 har lagret denne
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson
164 har lagret denne
8
porsjoner
- 200 g sjampinjong
- 1 sjalottløk
- 1 ts smør
- 1 ts olivenolje
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 2 dl kjøttbuljong, utblandet
- 1 dl kremfløte
- 1 ss lettrømme
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g sjampinjong
- 1 sjalottløk
- 1 ts smør
- 1 ts olivenolje
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 2 dl kjøttbuljong, utblandet
- 1 dl kremfløte
- 1 ss lettrømme
Del sjampinjongene i fire og brun dem i panna med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk.
Smak til med salt og pepper.
Tilsett buljong/kraft og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.

Bon appetit!
Del sjampinjongene i fire og brun dem i panna med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk.
Smak til med salt og pepper.
Tilsett buljong/kraft og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.