Saus til kalkun
Denne kalkunsausen løfter festmiddagen til nye høyder. Dette er en fyldig fløtesaus som passer perfekt til både til kalkun og kylling. Saus til kalkun er enkelt å lage med de rette ingrediensene, som løk, fløte, kyllingkraft og en klunk hvitvin.
Tips: Prøv denne sausen med helstekt kalkun. Da kan du gjerne smaksette sausen med stekesjyen helt til slutt.
Denne kalkunsausen løfter festmiddagen til nye høyder. Dette er en fyldig fløtesaus som passer perfekt til både til kalkun og kylling. Saus til kalkun er enkelt å lage med de rette ingrediensene, som løk, fløte, kyllingkraft og en klunk hvitvin.
Tips: Prøv denne sausen med helstekt kalkun. Da kan du gjerne smaksette sausen med stekesjyen helt til slutt.
Ingredienser
- 1 stk sjalottløk
- 1 stk hvitløksfedd
- 2 ss smør
- 2 dl hvitvin, tørr
- 3 dl kyllingkraft, god og innkokt
- 2 dl fløte
- salt
- pepper
- friske urter, kan sløyfes
Slik gjør du:
- 1 stk sjalottløk
- 1 stk hvitløksfedd
- 2 ss smør
- 2 dl hvitvin, tørr
- 3 dl kyllingkraft, god og innkokt
- 2 dl fløte
- salt
- pepper
- friske urter, kan sløyfes
