Til hovedinnhold

Sennep med konjakk og rosiner

10 min

Sett et personlig preg på sennepen. 

Lagret av 35 brukere
Sennep med konjakk og rosiner

Sett et personlig preg på sennepen. 

Lagret av 35 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 dl grov sennep, god og sterk
  • 40 g rosiner
  • 0.5 dl konjakk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl grov sennep, god og sterk
  • 40 g rosiner
  • 0.5 dl konjakk
Bløtlegg rosinene i konjakken natten over, eller gi det et oppkok.
Kjør de oppbløtte rosinene til en tykk masse med en stavmikser. Bland rosinblandingen sammen med sennepen.
woman cooking

Bon appetit!

Bløtlegg rosinene i konjakken natten over, eller gi det et oppkok.
Kjør de oppbløtte rosinene til en tykk masse med en stavmikser. Bland rosinblandingen sammen med sennepen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?