Sjysaus til ribbe lager du helt enkelt samtidig som du steker ribba i ovnen. Grønnsaker, løk, urtekvaster og krydder legges nemlig i pannen sammen med ribba og får godgjøre seg under stekingen. Sjysausen siles før servering. Enklere blir det ikke!
Tips: Trenger sjyen mer salt kan du tilsette noen dråper soyasaus til slutt.
Sjysaus til ribbe lager du helt enkelt samtidig som du steker ribba i ovnen. Grønnsaker, løk, urtekvaster og krydder legges nemlig i pannen sammen med ribba og får godgjøre seg under stekingen. Sjysausen siles før servering. Enklere blir det ikke!
Tips: Trenger sjyen mer salt kan du tilsette noen dråper soyasaus til slutt.
Legg en god gjeng hele hvitløkfedd, et par grovhakkede sjalottløk, en gulrot, en purrebit og noen kvaster frisk rosmarin, timian eller salvie i langpannen sammen med ribba før du setter den i ovnen.
Legg gjerne i et par stjerneanis også og/eller en skje med fennikelfrø. Dette setter en ekstra piff på det hele.
Før servering siler du sjyen og presser den bløte løken igjennom silen.
Bon appetit!
Legg en god gjeng hele hvitløkfedd, et par grovhakkede sjalottløk, en gulrot, en purrebit og noen kvaster frisk rosmarin, timian eller salvie i langpannen sammen med ribba før du setter den i ovnen.
Legg gjerne i et par stjerneanis også og/eller en skje med fennikelfrø. Dette setter en ekstra piff på det hele.
Før servering siler du sjyen og presser den bløte løken igjennom silen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto