rask

Asiatisk ribbekrydder

5 min
Lagret av 131 brukere
Asiatisk ribbe
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 131 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts kinesisk five spice-krydder
  • 1 ts chiliflak
  • 4 stk hvitløksfedd
  • 3 ts rosmarin, eller timian
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 4 ss olivenolje, mild

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts kinesisk five spice-krydder
  • 1 ts chiliflak
  • 4 stk hvitløksfedd
  • 3 ts rosmarin, eller timian
  • 1 stk appelsinskall, revet
  • 4 ss olivenolje, mild
Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
woman cooking

Bon appetit!

Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?