Lag et deilig, alternativt ribbekrydder for en ekstra piff på årets juleribbe. Gni krydderblandingen på alle sider av ribba og la den ligge i kjøleskapet natten over, eller gjerne lenger.
Lag et deilig, alternativt ribbekrydder for en ekstra piff på årets juleribbe. Gni krydderblandingen på alle sider av ribba og la den ligge i kjøleskapet natten over, eller gjerne lenger.
Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
Bon appetit!
Knus fennikel og korianderfrø i en morter, eller krydderboks til stavmikser. Tilsett five spice, chili, hakket hvitløk, rosmarin/timian, appelsinskall og olje. Knus alt godt sammen.
Gni ribba inn med krydderblandingen og salt og pepper på alle sider. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og la den ligge kjølig med svoren ned natten over, eller lenger.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto