rask

Chimichurri

15 min
182 har lagret denne
Chimichurri i treskål med to andre argentiske dressinger
182 har lagret denne
1
porsjoner
  • 10 g oregano
  • 100 g vann, kaldt
  • 100 g eddik
  • 50 g nøytral olje, raps- eller solsikke
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 g salt
  • 1 g paprikapulver
  • 200 g paprika, rød
  • 200 g paprika, gul
  • 200 g gul løk
  • 1 bunt persille, fersk
Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 g oregano
  • 100 g vann, kaldt
  • 100 g eddik
  • 50 g nøytral olje, raps- eller solsikke
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 g salt
  • 1 g paprikapulver
  • 200 g paprika, rød
  • 200 g paprika, gul
  • 200 g gul løk
  • 1 bunt persille, fersk
Ha oreganoen i en bolle, og hell over det kalde vannet. La ligge mens du finhakker løk, hvitløk, paprika og persille. Når oreganoen har trukket til seg vannet og blitt myk, tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt.
woman cooking

Bon appetit!

Ha oreganoen i en bolle, og hell over det kalde vannet. La ligge mens du finhakker løk, hvitløk, paprika og persille. Når oreganoen har trukket til seg vannet og blitt myk, tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?