rask

Chimichurri

15 min

Dette er en smakfull oljebasert dressing som passer perfekt til grillmaten! Det er Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak denne oppskriften.



Fotograf: Andrea Gjestvang

171 har lagret denne
Chimichurri i treskål med to andre argentiske dressinger

Dette er en smakfull oljebasert dressing som passer perfekt til grillmaten! Det er Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak denne oppskriften.



Fotograf: Andrea Gjestvang

171 har lagret denne

Ingredienser

1
porsjoner
  • 10 g oregano
  • 100 g vann, kaldt
  • 100 g eddik
  • 50 g nøytral olje, raps- eller solsikke
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 g salt
  • 1 g paprikapulver
  • 200 g paprika, rød
  • 200 g paprika, gul
  • 200 g gul løk
  • 1 bunt persille, fersk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 g oregano
  • 100 g vann, kaldt
  • 100 g eddik
  • 50 g nøytral olje, raps- eller solsikke
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 g salt
  • 1 g paprikapulver
  • 200 g paprika, rød
  • 200 g paprika, gul
  • 200 g gul løk
  • 1 bunt persille, fersk
Ha oreganoen i en bolle, og hell over det kalde vannet. La ligge mens du finhakker løk, hvitløk, paprika og persille. Når oreganoen har trukket til seg vannet og blitt myk, tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt.
woman cooking

Bon appetit!

Ha oreganoen i en bolle, og hell over det kalde vannet. La ligge mens du finhakker løk, hvitløk, paprika og persille. Når oreganoen har trukket til seg vannet og blitt myk, tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?