Til hovedinnhold

Bringebæreddik

10 min

Eddiken får en tydelig smak av bringebær og du kan bruke den på akkurat samme måte som annen eddik. Nydelig i dressingen til sommerens friske salater.
Hvis du vil lage mer av eddiken er måleforholdet 1 del bringebær og 2 deler eddik.

Lagret av 104 brukere
Bringebæreddik

Eddiken får en tydelig smak av bringebær og du kan bruke den på akkurat samme måte som annen eddik. Nydelig i dressingen til sommerens friske salater.
Hvis du vil lage mer av eddiken er måleforholdet 1 del bringebær og 2 deler eddik.

Lagret av 104 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 dl bringebær, ferske eller frosne
  • 2 dl eddik 7%, eller hvitvinseddik

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 dl bringebær, ferske eller frosne
  • 2 dl eddik 7%, eller hvitvinseddik
Bland bringebær og eddik på rene glass. Fyll eddiken helt opp og sett på tett lokk. La stå et kjølig sted i cirka to uker. Sil eddiken gjennom et sileklede eller kaffefilter. Hell over på passende flasker og bringebæreddiken er klar til bruk.
woman cooking

Bon appetit!

Bland bringebær og eddik på rene glass. Fyll eddiken helt opp og sett på tett lokk. La stå et kjølig sted i cirka to uker. Sil eddiken gjennom et sileklede eller kaffefilter. Hell over på passende flasker og bringebæreddiken er klar til bruk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?