rask

Sennepssaus

15 min
80 har lagret denne
Sennepssaus i blank serveringsbolle
80 har lagret denne
8
porsjoner
  • 4 stk eggeplomme, romtempererte
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss grov sennep
  • rapsolje
  • 1 ss dill, finhakket, fersk
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • calvados, eller annet eplebrennevin, noen dråper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk eggeplomme, romtempererte
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss grov sennep
  • rapsolje
  • 1 ss dill, finhakket, fersk
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • calvados, eller annet eplebrennevin, noen dråper
Ha eggeplommene i en bolle. Tilsett sennep og eddik og bland godt.
Visp inn oljen i en tynn stråle. Vend inn dill og smak til med salt, pepper og eventuelt eplebrennevin.
woman cooking

Bon appetit!

Ha eggeplommene i en bolle. Tilsett sennep og eddik og bland godt.
Visp inn oljen i en tynn stråle. Vend inn dill og smak til med salt, pepper og eventuelt eplebrennevin.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?