Rømmedressing
30 min
6 varer
48
Deilig dip som kan brukes til oppskårne grønnsaker.
Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Foto: Anders Minge
Ingredienser
8
porsjoner
- 3 dl rømme
- 1 dl friske urter
- 1 ss sukker
- limesaft
- 0.5 ts garam masala
- 1 hvitløksfedd
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 dl rømme
- 1 dl friske urter
- 1 ss sukker
- limesaft
- 0.5 ts garam masala
- 1 hvitløksfedd
Skrell og finhakk hvitløk.
Finhakk urter.
Bland sammen rømme, hvitløk og urter.
Smak til med krydder og limesaft.

Bon appetit!
Skrell og finhakk hvitløk.
Finhakk urter.
Bland sammen rømme, hvitløk og urter.
Smak til med krydder og limesaft.