Selve landet er jo omtrent like stort som hele Europa, så det er kanskje ikke så rart at det indiske kjøkkenet er ekstremt variert. Oppskrift: Lise Finckenhagen Foto: Sara Johannessen
Selve landet er jo omtrent like stort som hele Europa, så det er kanskje ikke så rart at det indiske kjøkkenet er ekstremt variert. Oppskrift: Lise Finckenhagen Foto: Sara Johannessen
Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet sort pepper. Serveres straks eller oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Raita kan varieres etter smak og ønske, for eksempel kan den smakes til med garam masala, ingefær eller hvitløk. Eller du kan tilsette en halv slangeagurk i terninger (eller revet), to tomater i små biter og en liten rødløk i tynne skiver. Frukt er også en mulighet. Hva med bananraita?
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og kvernet sort pepper. Serveres straks eller oppbevares i kjøleskapet frem til servering.
Raita kan varieres etter smak og ønske, for eksempel kan den smakes til med garam masala, ingefær eller hvitløk. Eller du kan tilsette en halv slangeagurk i terninger (eller revet), to tomater i små biter og en liten rødløk i tynne skiver. Frukt er også en mulighet. Hva med bananraita?