Til hovedinnhold
rask

Remulade

10 min

Remulade er godt tilbehør til alt fra fisk til på brødskiven med roastbiff og sprøstekt løk.

Remulade er egentlig en smaksatt majones og er litt syrligere i smaken. Hjemmelaget remulade lager du med andre ord ganske enkelt selv med blant annet majones, kapers, sennep og sylteagurk.

Lagret av 41 brukere
Hjemmelaget remulade pyntet med kapers og finhakket persille
Foto: Silje Sandberg

Remulade er godt tilbehør til alt fra fisk til på brødskiven med roastbiff og sprøstekt løk.

Remulade er egentlig en smaksatt majones og er litt syrligere i smaken. Hjemmelaget remulade lager du med andre ord ganske enkelt selv med blant annet majones, kapers, sennep og sylteagurk.

Lagret av 41 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g majones
  • 3 ss crème fraîche
  • 2 ss dijonsennep
  • 1 ss kapers, finhakket
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 håndfull bladpersille, finhakket
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g majones
  • 3 ss crème fraîche
  • 2 ss dijonsennep
  • 1 ss kapers, finhakket
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 håndfull bladpersille, finhakket
  • salt og kvernet pepper
Bland majones, crème fraîche og sennep.
Tilsett finhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og bladpersille. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Bland majones, crème fraîche og sennep.
Tilsett finhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og bladpersille. Smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?