Til hovedinnhold

Fransk dressing til Salade Lyonnaise

1 h

Klassisk fransk dressing på eggeplommer, sennep, eddik og olivenolje.
Kilde: Stavanger Aftenblad Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Inkognito

Lagret av 38 brukere
Fransk dressing til Salade Lyonnaise

Klassisk fransk dressing på eggeplommer, sennep, eddik og olivenolje.
Kilde: Stavanger Aftenblad Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Inkognito

Lagret av 38 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 eggeplomme
  • 1.5 ts dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • havsalt
  • 0.5 ts sukker
  • 1 dl olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 eggeplomme
  • 1.5 ts dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • havsalt
  • 0.5 ts sukker
  • 1 dl olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Rør eggeplommer, sennep og eddik med salt og sukker. Visp inn oljen i en tynn stråle til sausen er homogen og blandet. Rør inn hakket hvitløk og smak til med pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Rør eggeplommer, sennep og eddik med salt og sukker. Visp inn oljen i en tynn stråle til sausen er homogen og blandet. Rør inn hakket hvitløk og smak til med pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?