Fransk dressing til Salade Lyonnaise

60 min

Klassisk fransk dressing på eggeplommer, sennep, eddik og olivenolje.
Kilde: Stavanger Aftenblad Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Inkognito

45 har lagret denne
Fransk dressing til Salade Lyonnaise

Klassisk fransk dressing på eggeplommer, sennep, eddik og olivenolje.
Kilde: Stavanger Aftenblad Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Inkognito

45 har lagret denne
8
porsjoner
  • 2 eggeplomme
  • 1.5 ts dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • havsalt
  • 0.5 ts sukker
  • 1 dl olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 eggeplomme
  • 1.5 ts dijonsennep
  • 2 ss hvitvinseddik
  • havsalt
  • 0.5 ts sukker
  • 1 dl olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Rør eggeplommer, sennep og eddik med salt og sukker. Visp inn oljen i en tynn stråle til sausen er homogen og blandet. Rør inn hakket hvitløk og smak til med pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Rør eggeplommer, sennep og eddik med salt og sukker. Visp inn oljen i en tynn stråle til sausen er homogen og blandet. Rør inn hakket hvitløk og smak til med pepper.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?