Dressing à la Thousand Island
Lag hjemmelaget Thousand Island-dressing på null komma niks. Dressingen passer perfekt til pastasalater og grillmat.
La gjerne dressingen stå kaldt og trekke smak i 2-3 timer før servering.
Dressinger kan lages 2-3 dager før servering. Oppbevar i tett glass eller krukke med lokk. Da holder de seg i kjøleskapet i 2-3 dager etter de er brukt på koldtbordet.
Oppskrift fra Wenche Andersens bok «Mat og fest».
Foto: Synøve Dreyer/Cappelen Damm
Lag hjemmelaget Thousand Island-dressing på null komma niks. Dressingen passer perfekt til pastasalater og grillmat.
La gjerne dressingen stå kaldt og trekke smak i 2-3 timer før servering.
Dressinger kan lages 2-3 dager før servering. Oppbevar i tett glass eller krukke med lokk. Da holder de seg i kjøleskapet i 2-3 dager etter de er brukt på koldtbordet.
Oppskrift fra Wenche Andersens bok «Mat og fest».
Foto: Synøve Dreyer/Cappelen Damm
Ingredienser
- 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
- 0.5 stk sitron, saften
- 1 ts salt
- pepper, grovmalt
- 1 dl majones
- 2 dl chilisaus
- 2 ss sylteagurk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
Slik gjør du:
- 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
- 0.5 stk sitron, saften
- 1 ts salt
- pepper, grovmalt
- 1 dl majones
- 2 dl chilisaus
- 2 ss sylteagurk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
