rask

Dressing à la Thousand Island

15 min

Lag hjemmelaget Thousand Island-dressing på null komma niks. Dressingen passer perfekt til pastasalater og grillmat. 
La gjerne dressingen stå kaldt og trekke smak i 2-3 timer før servering.
Dressinger kan lages 2-3 dager før servering. Oppbevar i tett glass eller krukke med lokk. Da holder de seg i kjøleskapet i 2-3 dager etter de er brukt på koldtbordet.
Oppskrift fra Wenche Andersens bok «Mat og fest».
Foto: Synøve Dreyer/Cappelen Damm

303 har lagret denne
Dressing à la Thousand Island

Lag hjemmelaget Thousand Island-dressing på null komma niks. Dressingen passer perfekt til pastasalater og grillmat. 
La gjerne dressingen stå kaldt og trekke smak i 2-3 timer før servering.
Dressinger kan lages 2-3 dager før servering. Oppbevar i tett glass eller krukke med lokk. Da holder de seg i kjøleskapet i 2-3 dager etter de er brukt på koldtbordet.
Oppskrift fra Wenche Andersens bok «Mat og fest».
Foto: Synøve Dreyer/Cappelen Damm

303 har lagret denne

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ts salt
  • pepper, grovmalt
  • 1 dl majones
  • 2 dl chilisaus
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ts salt
  • pepper, grovmalt
  • 1 dl majones
  • 2 dl chilisaus
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 ss sitronsaft
Kjør alle ingrediensene sammen til en dressing i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør alle ingrediensene sammen til en dressing i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?