En tilbehørsklassiker som fungerer godt til både kjøtt, salater eller dipp. Et lite tips: La tzatzikien få stå en halvtimes tid før servering. Pynt med en oliven og drypp over litt ekstra olje ved servering.
En tilbehørsklassiker som fungerer godt til både kjøtt, salater eller dipp. Et lite tips: La tzatzikien få stå en halvtimes tid før servering. Pynt med en oliven og drypp over litt ekstra olje ved servering.
2 ss mynte, finhakket frisk mynte, kan også bruke dill
1 stk grønne oliven, til pynt
Skrell agurken, litt av skallet skal være igjen. Riv og press mest mulig vann ut av agurken. Bruk et rent kjøkkenklede, legg den revne agurken på midten av kledet, pakk sammen og klem ut overflødig væske.
Hakk hvitløken, dryss over litt salt og mos hvitløken fint med en gaffel.
Bland sammen yoghurt, moset hvitløk, eddik, olivenolje og mynte.
Rør inn agurken og smak til med salt og litt kvernet pepper.
Bon appetit!
Skrell agurken, litt av skallet skal være igjen. Riv og press mest mulig vann ut av agurken. Bruk et rent kjøkkenklede, legg den revne agurken på midten av kledet, pakk sammen og klem ut overflødig væske.
Hakk hvitløken, dryss over litt salt og mos hvitløken fint med en gaffel.
Bland sammen yoghurt, moset hvitløk, eddik, olivenolje og mynte.
Rør inn agurken og smak til med salt og litt kvernet pepper.