Har du prøvd fetakrem med ferskensalsa? Kombinasjonen søtt og salt blir liksom aldri feil, så prøv gjerne dette tilbehøret til favoritt-tacoen. Nektariner og fersken kan brukes om hverandre i denne oppskriften. Det viktigste er at du nyter den søte steinfrukten mens den er på sitt beste. Dryss over grovhakket puffet mais før servering.
Har du prøvd fetakrem med ferskensalsa? Kombinasjonen søtt og salt blir liksom aldri feil, så prøv gjerne dette tilbehøret til favoritt-tacoen. Nektariner og fersken kan brukes om hverandre i denne oppskriften. Det viktigste er at du nyter den søte steinfrukten mens den er på sitt beste. Dryss over grovhakket puffet mais før servering.
Kjør smuldret fetaost, finhakket hvitløk og fløte (evt creme fraiche/yoghurt) til en glatt krem med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft.
Skjær fersken eller nektariner i små terninger. Finhakk hvitløk og rødløk.
Rens og finhakk eller finsnitt chilien. Bland alt sammen i en bolle og tilsett limesaft, olivenolje, koriander og en klype salt.
Server fetakrem og salsa sammen med chips eller små toast.
Bon appetit!
Kjør smuldret fetaost, finhakket hvitløk og fløte (evt creme fraiche/yoghurt) til en glatt krem med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft.
Skjær fersken eller nektariner i små terninger. Finhakk hvitløk og rødløk.
Rens og finhakk eller finsnitt chilien. Bland alt sammen i en bolle og tilsett limesaft, olivenolje, koriander og en klype salt.
Server fetakrem og salsa sammen med chips eller små toast.