Til hovedinnhold

Fetakrem med ferskensalsa

25 min

Har du prøvd fetakrem med ferskensalsa? Kombinasjonen søtt og salt blir liksom aldri feil, så prøv gjerne dette tilbehøret til favoritt-tacoen. Nektariner og fersken kan brukes om hverandre i denne oppskriften. Det viktigste er at du nyter den søte steinfrukten mens den er på sitt beste. Dryss over grovhakket puffet mais før servering.

Lagret av 281 brukere
Fetakrem med ferskensalsa

Har du prøvd fetakrem med ferskensalsa? Kombinasjonen søtt og salt blir liksom aldri feil, så prøv gjerne dette tilbehøret til favoritt-tacoen. Nektariner og fersken kan brukes om hverandre i denne oppskriften. Det viktigste er at du nyter den søte steinfrukten mens den er på sitt beste. Dryss over grovhakket puffet mais før servering.

Lagret av 281 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 200 g fetaost
  • 2 fedd hvitløk
  • 0.5 - 1 dl fløte, evt. crème fraîche eller yoghurt naturell
  • sitronsaft, noen dråper

Salsa

  • 3 - 4 stk fersken, eller nektarin
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk rødløk, liten
  • 1 stk chili, rød eller grønn
  • 2 ss limesaft
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl koriander, hakket, frisk
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g fetaost
  • 2 fedd hvitløk
  • 0.5 - 1 dl fløte, evt. crème fraîche eller yoghurt naturell
  • sitronsaft, noen dråper

Salsa

  • 3 - 4 stk fersken, eller nektarin
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk rødløk, liten
  • 1 stk chili, rød eller grønn
  • 2 ss limesaft
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dl koriander, hakket, frisk
  • salt
Kjør smuldret fetaost, finhakket hvitløk og fløte (evt creme fraiche/yoghurt) til en glatt krem med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft.
Skjær fersken eller nektariner i små terninger. Finhakk hvitløk og rødløk.
Rens og finhakk eller finsnitt chilien. Bland alt sammen i en bolle og tilsett limesaft, olivenolje, koriander og en klype salt.
Server fetakrem og salsa sammen med chips eller små toast.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør smuldret fetaost, finhakket hvitløk og fløte (evt creme fraiche/yoghurt) til en glatt krem med en stavmikser. Smak til med noen dråper sitronsaft.
Skjær fersken eller nektariner i små terninger. Finhakk hvitløk og rødløk.
Rens og finhakk eller finsnitt chilien. Bland alt sammen i en bolle og tilsett limesaft, olivenolje, koriander og en klype salt.
Server fetakrem og salsa sammen med chips eller små toast.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?