Altså her er det ikke spart på noe, virkelig ikke. Og når du trodde smeltet ost med passe hotte innslag av jalapeño ikke kunne bli bedre – akkurat da topper du det hele med sprøstekt bacon! God helg, sier jeg bare!
Selv om fristelsen kan bli stor til tider, må dobbel-dipping for all del unngås. Problematikken kan enkelt løses ved å fordele dippen i egne skåler – og dermed dippe så mange ganger man ønsker.
1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
1.5 dl loffsmuler, eller panko
2 ss smør, smeltet
tortillachips, eller annen snacks til å dippe
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
150 g bacon, i små biter (kan sløyfes)
300 g kremost
4 ss majones
2 dl mozzarella, revet
2 dl cheddar, revet
1.5 dl parmesan, revet
2 ss syltede jalapeños, hakket
1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
1.5 dl loffsmuler, eller panko
2 ss smør, smeltet
tortillachips, eller annen snacks til å dippe
Sprøstek baconet.
Varm ovnen til 200 grader.
Visp sammen kremost og majones. Rør inn det meste av osten, spar noe til topping.
Tilsett jalapeño (syltet og fersk) og bacon. Rør alt raskt sammen, smak til med en god klype salt og ha osteblandingen over i en passende ildfast form.
Bland panko/loffsmuler med smeltet smør og dryss resten av osten og smulene over osteblandingen.
Bak det hele i midt i ovnen i cirka 20 minutter, eller til overflatene er gyllen og dippen er «boblende» varm. Serveres varm.
Bon appetit!
Sprøstek baconet.
Varm ovnen til 200 grader.
Visp sammen kremost og majones. Rør inn det meste av osten, spar noe til topping.
Tilsett jalapeño (syltet og fersk) og bacon. Rør alt raskt sammen, smak til med en god klype salt og ha osteblandingen over i en passende ildfast form.
Bland panko/loffsmuler med smeltet smør og dryss resten av osten og smulene over osteblandingen.
Bak det hele i midt i ovnen i cirka 20 minutter, eller til overflatene er gyllen og dippen er «boblende» varm. Serveres varm.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto