Bakt «jalapeno poppers»-dipp med smeltet ost
Altså her er det ikke spart på noe, virkelig ikke. Og når du trodde smeltet ost med passe hotte innslag av jalapeño ikke kunne bli bedre – akkurat da topper du det hele med sprøstekt bacon! God helg, sier jeg bare!
Selv om fristelsen kan bli stor til tider, må dobbel-dipping for all del unngås. Problematikken kan enkelt løses ved å fordele dippen i egne skåler – og dermed dippe så mange ganger man ønsker.
Altså her er det ikke spart på noe, virkelig ikke. Og når du trodde smeltet ost med passe hotte innslag av jalapeño ikke kunne bli bedre – akkurat da topper du det hele med sprøstekt bacon! God helg, sier jeg bare!
Selv om fristelsen kan bli stor til tider, må dobbel-dipping for all del unngås. Problematikken kan enkelt løses ved å fordele dippen i egne skåler – og dermed dippe så mange ganger man ønsker.
Ingredienser
- 150 g bacon, i små biter (kan sløyfes)
- 300 g kremost
- 4 ss majones
- 2 dl mozzarella, revet
- 2 dl cheddar, revet
- 1.5 dl parmesan, revet
- 2 ss syltede jalapeños, hakket
- 1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
- 1.5 dl loffsmuler, eller panko
- 2 ss smør, smeltet
- tortillachips, eller annen snacks til å dippe
Slik gjør du:
- 150 g bacon, i små biter (kan sløyfes)
- 300 g kremost
- 4 ss majones
- 2 dl mozzarella, revet
- 2 dl cheddar, revet
- 1.5 dl parmesan, revet
- 2 ss syltede jalapeños, hakket
- 1 stk jalapeño, fersk, renset for frø og finhakket
- 1.5 dl loffsmuler, eller panko
- 2 ss smør, smeltet
- tortillachips, eller annen snacks til å dippe
