Hjemmelaget labneh
Labneh er ferskost laget av yoghurt og salt, og småretten passer perfekt som meze. Hjemmelaget blir det ekstra godt! Ferskosten kan toppes med de urtene og krydderiene du foretrekker. Yoghurten trenger 12-24 timer på avrenning. Ostemassen kan også rulles til små boller før servering, og eventuelt legges over i et glass med olivenolje for videre oppbevaring. Du trenger et klede eller kaffefilter.
Labneh er ferskost laget av yoghurt og salt, og småretten passer perfekt som meze. Hjemmelaget blir det ekstra godt! Ferskosten kan toppes med de urtene og krydderiene du foretrekker. Yoghurten trenger 12-24 timer på avrenning. Ostemassen kan også rulles til små boller før servering, og eventuelt legges over i et glass med olivenolje for videre oppbevaring. Du trenger et klede eller kaffefilter.
- 500 g yoghurt naturell
- 1 ts salt
- koriander
- mynte
- sitronskall, revet
- olivenolje
