Til hovedinnhold

Dipp med rødbet og yoghurt

10 min

Dippen kan enkelt pimpes opp med krydder som knuste fennikelfrø, korianderfrø eller spisskummen. Kombinasjonen er ganske nydelig, og den fantastiske rosalilla fargen kan ta pusten fra enhver.

Lagret av 133 brukere
Dipp med rødbet og yoghurt

Dippen kan enkelt pimpes opp med krydder som knuste fennikelfrø, korianderfrø eller spisskummen. Kombinasjonen er ganske nydelig, og den fantastiske rosalilla fargen kan ta pusten fra enhver.

Lagret av 133 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stykker rødbeter, mellomstore og kokte
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl gresk yoghurt, naturell
  • 0.5 - 1 ts rødvinseddik
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts nigellafrø, (kan sløyfes)
  • 1 ss mynte, finhakket
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker rødbeter, mellomstore og kokte
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 dl gresk yoghurt, naturell
  • 0.5 - 1 ts rødvinseddik
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts nigellafrø, (kan sløyfes)
  • 1 ss mynte, finhakket
  • salt og kvernet pepper
Skrell og mos betene i en hurtigmikser. Tilsett finhakket hvitløk, yoghurt, eddik og olivenolje. Kjør alt sammen til en jevn mos og smak til med salt og kvernet pepper.
Dryss over nigellafrø og hakket mynte ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og mos betene i en hurtigmikser. Tilsett finhakket hvitløk, yoghurt, eddik og olivenolje. Kjør alt sammen til en jevn mos og smak til med salt og kvernet pepper.
Dryss over nigellafrø og hakket mynte ved servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?