rask
vegetar

Ovnsbakte gulrøtter med kanel og honning

30 min

Spennende og fargerikt tilbehør med smak av kanel. Server de ovnsbakte gulrøttene til en kjøttrett eller i en salat.

200 har lagret denne
Ovnsbakte gulrøtter med kanel og honning

Spennende og fargerikt tilbehør med smak av kanel. Server de ovnsbakte gulrøttene til en kjøttrett eller i en salat.

200 har lagret denne
4
porsjoner
  • 6 stykker gulrøtter, mellomstore, gjerne forskjellige farger
  • 2 - 4 ss olivenolje
  • 1 ss honning, flytende
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts kanel
  • flaksalt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 stykker gulrøtter, mellomstore, gjerne forskjellige farger
  • 2 - 4 ss olivenolje
  • 1 ss honning, flytende
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts kanel
  • flaksalt
Skrell og del gulrøttene i jevne staver eller biter. Legg gulrøttene over i en passende langpanne eller ildfast form. Tilsett olje, honning, sitronsaft, kanel og salt. Vend alt godt sammen og bak gulrøttene midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til gulrøttene har blitt gylne og møre. Pynt eventuelt med mynte eller persille.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og del gulrøttene i jevne staver eller biter. Legg gulrøttene over i en passende langpanne eller ildfast form. Tilsett olje, honning, sitronsaft, kanel og salt. Vend alt godt sammen og bak gulrøttene midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til gulrøttene har blitt gylne og møre. Pynt eventuelt med mynte eller persille.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?