rask

«Whipped feta dip» - kremet fetadipp

5 min
277 har lagret denne
Kremet fetadipp i en skål toppet med olivenolje og urter
Foto: Malin Gaden
277 har lagret denne
1
stk
  • 200 g fetaost, gjerne i en klump og ikke i biter
  • 150 g gresk yoghurt, cirka, spe på med evt mer
  • 1 - 2 ts sitronsaft, smak til
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje extra virgin, + ekstra til topping
  • salt og kvernet pepper
  • friske urter, finhakket, f.eks persille, dill, mynte
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g fetaost, gjerne i en klump og ikke i biter
  • 150 g gresk yoghurt, cirka, spe på med evt mer
  • 1 - 2 ts sitronsaft, smak til
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje extra virgin, + ekstra til topping
  • salt og kvernet pepper
  • friske urter, finhakket, f.eks persille, dill, mynte
Mange foretrekker å blande alt sammen i en blender, men jeg brukte en gaffel og det fungerte helt supert. Ha fetaosten i en skål og tilsett noen skjeer med gresk yoghurt. Her må du smake deg til for å få den rette balansen.
Klem i sitronsaft. Hell i litt olivenolje og salt og pepper etter smak. Bland alt sammen.
Pynt fetadippen med enda litt mer olivenolje, pepper og urter.
Pynt fetadippen med enda litt mer olivenolje, pepper og urter.
woman cooking

Bon appetit!

Mange foretrekker å blande alt sammen i en blender, men jeg brukte en gaffel og det fungerte helt supert. Ha fetaosten i en skål og tilsett noen skjeer med gresk yoghurt. Her må du smake deg til for å få den rette balansen.
Klem i sitronsaft. Hell i litt olivenolje og salt og pepper etter smak. Bland alt sammen.
Pynt fetadippen med enda litt mer olivenolje, pepper og urter.
Pynt fetadippen med enda litt mer olivenolje, pepper og urter.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?