rask

Criolla-saus

10 min

Dette er en salsa som passer utmerket til kjøttretter og grillmat, og er ofte noe man får servert til argentinske retter. Denne oppskriften er det Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak.

Fotograf: Andrea Gjestvang

164 har lagret denne
Tre sauser som passer perfekt til grillmaten

Dette er en salsa som passer utmerket til kjøttretter og grillmat, og er ofte noe man får servert til argentinske retter. Denne oppskriften er det Nicolás Peranic og Romina Yanarello som står bak.

Fotograf: Andrea Gjestvang

164 har lagret denne
1
porsjoner
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk tomat
  • 1 bunt koriander
  • 100 g eddik
  • 50 g olivenolje
  • salt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk tomat
  • 1 bunt koriander
  • 100 g eddik
  • 50 g olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Finhakk løk, paprika, tomat og koriander, og bland alt sammen i en bolle. Tilsett eddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Slik gjør du:

Finhakk løk, paprika, tomat og koriander, og bland alt sammen i en bolle. Tilsett eddik og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?