Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.
Bon appetit!
Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.