rask

Bakte epler

30 min

Dette er godt tilbehør til krydderstekt ribbe

Ser du etter dessert-versjonen kan du prøve bakte epler med marsipan og nøtter.

58 har lagret denne
bakte epler på stekebrett

Dette er godt tilbehør til krydderstekt ribbe

Ser du etter dessert-versjonen kan du prøve bakte epler med marsipan og nøtter.

58 har lagret denne
6
porsjoner
  • 4 stk eple, røde
  • smør
  • honning, flytende
  • olivenolje
  • rosmarin
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk eple, røde
  • smør
  • honning, flytende
  • olivenolje
  • rosmarin
Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.
woman cooking

Bon appetit!

Del eplene i to og legg eplene over på et stekebrett. Drypp over noen dråper olivenolje og ringle over honning.
Legg en liten smørklatt på hver eple-halvdel og topp med noen rosmarinblader. Bak eplene ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller til eplene er gylne og møre.
Eplene kan også stekes i stekepannen med en god klatt smør og en god skje honning. Stek over middels høy varme til eplene er pent gylne og møre.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?