Til hovedinnhold
vegetar

Saltbakte beter

1 h 30 min

Et nydelig tilbehør som passer til for eksempel lammekrone eller kylling.
Bruk jevnstore beter slik at de blir ferdige omtrent samtidig. Saltbakte beter er gode som tilbehør eller som en liten rett i seg selv, og kan gjerne bare deles grovt og vendes med litt olivenolje og noen dråper god balsamicoeddik.

Lagret av 82 brukere
Saltbakte beter

Et nydelig tilbehør som passer til for eksempel lammekrone eller kylling.
Bruk jevnstore beter slik at de blir ferdige omtrent samtidig. Saltbakte beter er gode som tilbehør eller som en liten rett i seg selv, og kan gjerne bare deles grovt og vendes med litt olivenolje og noen dråper god balsamicoeddik.

Lagret av 82 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 8 stk beter, mellomstore, forskjellige farger
  • havsalt, grovt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk beter, mellomstore, forskjellige farger
  • havsalt, grovt
Varm ovnen til 180 grader.
Vask og skrubb betene for eventuelle jordrester.
Bland rødbetene med havsalt i en passende ildfast form (dekk formen først med aluminiumsfolie eller bakepapir så blir den enklere å gjøre ren etterpå).
Bak rødbetene i ovn til de er helt møre, cirka 1 – 1,5 time. Baketiden vil variere med størrelsen på betene. Avkjøl noe, og skrell eller gni av skallet på betene før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Varm ovnen til 180 grader.
Vask og skrubb betene for eventuelle jordrester.
Bland rødbetene med havsalt i en passende ildfast form (dekk formen først med aluminiumsfolie eller bakepapir så blir den enklere å gjøre ren etterpå).
Bak rødbetene i ovn til de er helt møre, cirka 1 – 1,5 time. Baketiden vil variere med størrelsen på betene. Avkjøl noe, og skrell eller gni av skallet på betene før servering.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?