Et nydelig tilbehør som passer til for eksempel lammekrone eller kylling. Bruk jevnstore beter slik at de blir ferdige omtrent samtidig. Saltbakte beter er gode som tilbehør eller som en liten rett i seg selv, og kan gjerne bare deles grovt og vendes med litt olivenolje og noen dråper god balsamicoeddik.
Et nydelig tilbehør som passer til for eksempel lammekrone eller kylling. Bruk jevnstore beter slik at de blir ferdige omtrent samtidig. Saltbakte beter er gode som tilbehør eller som en liten rett i seg selv, og kan gjerne bare deles grovt og vendes med litt olivenolje og noen dråper god balsamicoeddik.
Bland rødbetene med havsalt i en passende ildfast form (dekk formen først med aluminiumsfolie eller bakepapir så blir den enklere å gjøre ren etterpå).
Bak rødbetene i ovn til de er helt møre, cirka 1 – 1,5 time. Baketiden vil variere med størrelsen på betene. Avkjøl noe, og skrell eller gni av skallet på betene før servering.
Bon appetit!
Varm ovnen til 180 grader.
Vask og skrubb betene for eventuelle jordrester.
Bland rødbetene med havsalt i en passende ildfast form (dekk formen først med aluminiumsfolie eller bakepapir så blir den enklere å gjøre ren etterpå).
Bak rødbetene i ovn til de er helt møre, cirka 1 – 1,5 time. Baketiden vil variere med størrelsen på betene. Avkjøl noe, og skrell eller gni av skallet på betene før servering.